måndag 31 januari 2011

Helgen var smått fantastisk


Det hela började med att vi behövde mat. Alice, Johanna, hennes bror, Hampus och jag började med att gör tacopaj. Gissa om det var gott? Det var sådär oväntat mumsigt gott och vi lär göra om det ganska snart igen :)

Söta Alice <3


Vi bestämde oss för att baka också, så då fick det bli brownie i kladdkaksformat. I och med att det är godast i mitten så blir det ju att man börjar där. Och vips så kunde man skåda ett hjärta! Gott var det i alla fall :)

                                                            
           Godis är väl nästan ett måste på helgen och därför behöver jag nog inte säga mer om bilden haha xD

     I söndags så var det klädbytar dag på garaget i Malmö. Det innebär att man lämnar in X- antal kläder/skor/väskor (högst 10) och så får man en lapp, med den summan man lämnat in. Med denna så kan man byta till sig så många kläder/väskor/skor som står på lappen. Vi kom dit 13.00 och lämnade in kläder, själva bytet började först 14.30 så Johanna beslöt oss att gå en runda och hamnade på en skolgård, som var tom. Fina Johanna på bilden <3                                


Det var ett perfekt väder för att vara på en tom skolgård, kyligt men solen värmde på kinden.

Vi kom ihåg hur det var att hoppa hage
Och att gå balansgång också såklart!

Sen visste vi inte riktigt hur vi skulle komma ut från skolgården, för tydligen var grinden låst, så det fick bli en extra promenad för att hitta ut. 


Och under denna promenad gick vi förbi denna övergivna bil, som såg ut att ha brunnit upp....
Sedan gick vi till garaget och hittade en kavaj, ett par skor, en kjol, två väskor, en halsduk och en mössa, sedan firade vi med att gå till en pizzeria och kvällen avslutades med att se på "skönheten och Odjuret". Det var den fina helgen, hoppas ni hade en bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar